skip to Main Content
directeur.margrietschool@spoutrecht.nl 030-2441550

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang door Ludens

Ludens verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor de Prinses Margrietschool.
De BSO locaties liggen in de buurt van de school.

Buitenschoolse opvang is opvang na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Het is een veilige omgeving, waarin de kinderen even bij kunnen komen en fijn kunnen spelen met hun vriendjes. Op onze BSO spelen we in op wat kinderen van de verschillende leeftijden nodig hebben.

De kleuters en jongere kinderen willen meestal nog even bijkomen van een schooldag, terwijl de oudere kinderen zich vaak juist lekker uit willen leven in een leuke vrije of georganiseerde activiteit. Kinderen die op de BSO komen, zijn daar in hun vrije tijd. Ze hebben geen verplichtingen, maar ze mogen doen wat ze zelf willen. Ze kunnen zelf hun tijd indelen en meedoen aan de verschillende activiteiten die Ludens organiseert op het gebied van sport, spel, cultuur en creativiteit. Maar even tot rust komen met een boekje op de bank kan natuurlijk ook.

In onze school hebben we BSO ‘Floris’ van Ludens. Dit is een BSO voor kinderen van groep 1 en 2. Meer informatie over deze BSO? Klik dan op Floris.

Voor de kinderen van groep 3 en 4 heeft Ludens BSO ‘Bikkels’ in de Herderscheeschool (aan de overkant). Meer informatie? Klik op Bikkels

De kinderen vn groep 5 t/m 8 gaan naar een nieuwe BSO: ‘de Stins’. Dit is een uitdagende BSO voor oudere kinderen op het scoutingterrein aan de Fortlaan (24). Via deze link leest u meer over deze locatie klik op Stins

Net als de school en de wijk is Ludens vreedzaam. De manier van omgaan met de kinderen sluit goed op elkaar aan.

Vakantieopvang
Ludens biedt ook opvang tijdens schoolvakanties. U hoeft hiervoor geen BSO-contract te hebben.

Een keer kijken
Als u graag zelf een keer wilt komen kijken, dan bent u van harte welkom!
U kunt een afspraak maken via 030 – 244 03 65 of bsozuilen@ludens.nl.

Aanmelden
Met het inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 – 256 70 70.

Back To Top